A digitalizáció útja: ahol minden lépéssel ajándékot nyerhet

A digitalizáció útja: ahol minden lépéssel ajándékot nyerhet*

Szeretné megismerni a munkáját támogató szakmai újdonságokat? Szeretne betekintést nyerni abba, hogy milyen technológiák mentén, pontosan hogyan válhat vállalata digitálissá? Vezesse velünk cégét a jövőbe – tegye meg az első lépéseket a digitalizáció felé, s mi, a digitális fejlődés úttörőiként, minden lépést értékes nyereménnyel* jutalmazunk!

Regisztráljon online webkonferenciáinkra! »

A digitalizáció útja: nyerjen minden lépéssel értékes ajándékot!
Kép: 3D SPACENAVIGATOR EGÉR

3D SPACENAVIGATOR EGÉR

Lépjen velünk kapcsolatba: azok között, akik letöltenek weboldalunkról egy termékismertető brosúrát vagy próbaverziót igényelnek valamely általunk biztosított szoftverből, vagy regisztrálnak egy webkonferenciára, 3 db SpaceNavigator egeret sorsolunk ki! További 2 db SpaceNavigator egeret nyerhet az, aki a Facebook oldalunkon feltett kérdésre helyes választ küld el nekünk üzenetben!
Kép: Ajándék 1 éves Solid Edge bérlet

Ajándék 1 éves Solid Edge bérlet

Csatlakozzon egy webinárunkhoz, s nyerje meg a 2 db 1 éves Solid Edge bérlet egyikét, aminek segítségével – a szinkronmodellezési technológia révén – gyorsabban, jobban és hatékonyabban tervezhet!
Kép: 3D nyomtató

3D nyomtató

Vegyen részt legalább 2 ingyenes webkonferenciánkon szeptembertől novemberig, hiszen a webinársorozat utolsó állomása után a résztvevők között kisorsolunk egy értékes 3D nyomtatót!

Vezesse vállalatát a digitális jövőbe – most érdemes igazán megtenni az első lépéseket!

Állítsa vállalkozását növekvő pályára digitális megoldásokkal!

Kép: 3D Tervezés

3D Tervezés

Tervezzen jobban és hatékonyabban a szinkronmodellezési technológia révén elérhető gyors revíziókezeléssel és egyszerű adatkezeléssel!
Kép: Szimuláció

Szimuláció

Építsen végeselemes modelleket és jelenítse meg az eredményeket CAD-független és megoldó-semleges, általános célú alkalmazással!
Kép: Megmunkálás

Megmunkálás

Fedezze fel intelligens CAM megoldásainkat, amelyek lefedik a fém-, fa-, kő- és kompozit megmunkálás területét alkatrészgyártástól a lemeztechnológiáig!
Kép: Termékadat-kezelés

Termékadat-kezelés

Tegye elérhetővé vállalata szereplői számára a gyors adathozzáférést és az adatok hatékony felhasználását a megalapozott döntések meghozatalához!
Kép: Apps

Apps

Használja speciális kiegészítő megoldásainkat, amelyek a független fejlesztőknek köszönhetően további lehetőségeket biztosítanak a tökéletesebb termékek megalkotásához!