A digitalizáció útja: ahol minden lépéssel ajándékot nyerhet

A digitalizáció útja: ahol minden lépéssel ajándékot nyerhet*

Szeretné megismerni a munkáját támogató szakmai újdonságokat? Szeretne betekintést nyerni abba, hogy milyen technológiák mentén, pontosan hogyan válhat vállalata digitálissá? Vezesse velünk cégét a jövőbe – tegye meg az első lépéseket a digitalizáció felé, s mi, a digitális fejlődés úttörőiként, minden lépést értékes nyereménnyel* jutalmazunk!

Regisztráljon online webkonferenciáinkra! »

A digitalizáció útja: nyerjen minden lépéssel értékes ajándékot!
Kép: 3D SPACENAVIGATOR EGÉR

3D SPACENAVIGATOR EGÉR

Lépjen velünk kapcsolatba: azok között, akik letöltenek weboldalunkról egy termékismertető brosúrát vagy próbaverziót igényelnek valamely általunk biztosított szoftverből vagy regisztrálnak egy webkonferenciára, 5 db SpaceNavigator egeret sorsolunk ki ebben az évben!
Kép: Ajándék 1 éves Solid Edge bérlet

Ajándék 1 éves Solid Edge bérlet

Vegyen részt egy webinárunkon, s "hozza" magával egy ismerősét is**, akit szintén érdekelhet az ipari digitalizáció; vagy a webkonferencián való részvétel után töltse ki elégedettségmérő kérdőívünket, s nyerje meg a 2 db 1 éves Solid Edge bérlet egyikét, aminek segítségével – a szinkronmodellezési technológia révén – gyorsabban, jobban és hatékonyabban tervezhet!
Kép: 3D nyomtató

3D nyomtató

Vegyen részt legalább 2 ingyenes webkonferenciánkon szeptembertől novemberig, hiszen a webinársorozat utolsó állomása után a résztvevők között kisorsolunk egy értékes 3D nyomtatót!
*A nyereményjáték hivatalos játékszabályát ide kattintva tudja elolvasni.
**Ha ismerőst szeretne regisztrálni webkonferenciára, nincs más dolga, mint a jelentkezési űrlapon a Megjegyzés mezőbe beírni az illető nevét, e-mail címét és a vállalat nevét, ahol ő dolgozik. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Solid Edge bérletek azok között kerülnek kisorsolásra, akik valóban részt is vesznek webkonferencián.

Vezesse vállalatát a digitális jövőbe – most érdemes igazán megtenni az első lépéseket!

Webinár – Vezesse vállalatát a jövőbe!

Szeretné megismerni munkáját támogató szakmai újdonságokat, de nem tud elszabadulni munkahelyéről? Kíváncsi a legújabb fejlesztésekre, de túl drága az ideje ahhoz, hogy elutazzon egy konferenciára? Még a székéből sem kell felállnia, eljuttatjuk Önhöz a munkáját támogató digitális újdonságokat – ráadásul ingyen. Csatlakozzon online webkonferenciáinkhoz!
Válasszon webkonferenciát!
Webkonferencia témája

2017.09.19. 13:00
Fejlesztési költségcsökkentés virtuális termékteszteléssel

2017.10.03. 13:00
Fejlesztési költségcsökkentés virtuális termékteszteléssel (ismétlés)

2017.10.10. 13:00
Komplexitás kezelése, rugalmas termékvariációk összeállítása

2017.10.24. 13:00
Komplexitás kezelése, rugalmas termékvariációk összeállítása (ismétlés)

2017.11.07. 13:00
Új piacokra lépés támogatása hatékonyabb digitális eszközökkel

2017.11.14. 13:00
Új piacokra lépés támogatása hatékonyabb digitális eszközökkel (ismétlés)