Ipari digitalizálás a logisztika területén

A búza betakarítása komoly logisztikai tervezést igényel, attól függően, hogy milyen célra lesz felhasználva. A szállítmányozás ebben a sorban nagyon fontos szerepet tölt be, ami alapvetően közúton történik az aratás helye és a tárolóhely között. A nagyobb mennyiségű és földrajzilag távolabb eső helyek között a szállítás történhet vasúton vagonokban vagy vízen uszályok segítségével.

Hogyan csökkenthetik fejlesztési költségeiket a logisztikai vállalatok? »

Szállítás

A búza tábláról való elhordása jellemzően traktorok és a hozzá csatlakoztatott pótkocsik segítségével történik. Ennek egyik oka, hogy nagyon jó a terepjáró képességük, így nehéz betakarítási körülmények között is teljesíteni tudják a feladatukat.

Teherautók kialakítása

Alternatív megoldásként terepjáró képességgel rendelkező tehergépkocsik és a hozzájuk kapcsolt pótkocsik is alkalmasak a szállításra, nagy előnyük a nagyobb szállítási sebesség, amivel hamarabb elérik a lerakodás helyét.

Egyedi járművek

A mezőgazdaság kitermel magának egyedi megoldásokat a szállítmányozás ezen területén is. Az átrakó kocsik összeköttetést biztosítanak a kombájn és a tehergépkocsik között, ezzel biztosítva a gördülékeny betakarítást.

Emelőgépek, daruk

Az emelő- és rakodógépek, daruk megkerülhetetlen logisztikai eszközök, így központi szerepet töltenek be az anyagmozgatásban. A tehergépkocsik utólagos átalakítása önrakodóvá nagyobb funkcionalitást eredményez.

GIF Modul Kft. – Különleges, egyedi felépítményekkel felszerelt tehergépjárművek könnyed megtervezése

Tekintse meg az esettanulmányt bemutató videónkat!

"A konkurenseinkhez képest versenyelőnyhöz jutottunk, és könnyedén meg tudunk felelni az ügyfeleink irányából érkező elvárásoknak."

Imre Zoltán, ügyvezető, GIF Modul Kft.

2 tengelyes pótkocsi – a legnépszerűbb szállítóeszköz

Állítsa vállalkozását növekvő pályára digitális megoldásokkal!

3D Tervezés

Tervezzen jobban és hatékonyabban a szinkronmodellezési technológia révén elérhető gyors revíziókezeléssel és egyszerű adatkezeléssel!

Szimuláció

Építsen végeselemes modelleket és jelenítse meg az eredményeket CAD-független és megoldó-semleges, általános célú alkalmazással!

Megmunkálás

Fedezze fel intelligens CAM megoldásainkat, amelyek lefedik a fém-, fa-, kő- és kompozit megmunkálás területét alkatrészgyártástól a lemeztechnológiáig!

Termékadat-kezelés

Tegye elérhetővé vállalata szereplői számára a gyors adathozzáférést és az adatok hatékony felhasználását a megalapozott döntések meghozatalához!

Apps

Használja speciális kiegészítő megoldásainkat, amelyek a független fejlesztőknek köszönhetően további lehetőségeket biztosítanak a tökéletesebb termékek megalkotásához!